Image Alt

Toer ‘80

Een eerdere editie van de BMT Mollema loste zelf het startschot | Foto ANP

Bauke Mollema Tocht 2020 afgelast

Bauke Mollema Tocht 2020 kan geen doorgang vinden

Helaas is het dit jaar niet mogelijk de 8e editie van de Bauke Mollema Tocht te laten plaatsvinden. In overleg met Bauke en organisator Jansen Event-Sportmanagement is besloten dat met de huidig geldende maatregelen het niet mogelijk is om de BMT door te laten gaan. Daarmee is de Bauke Mollema Tocht 2020 afgelast.

1000 fietsers in Groningen

Wim Jansen: “Het is verschrikkelijk jammer dat wij genoodzaakt zijn de, voor ons, eerste editie van de BMT te moeten cancelen”. Wij vinden het onverantwoord, gezien de huidige Corona maatregelen, om meer dan 1000 fietsers in Groningen te verwelkomen en te laten fietsen. Wij willen geen enkel risico lopen en vinden dat de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, bewoners en organisatie niet in gevaar mag komen.

Bauke: “Ik keek erg uit naar de BMT, het is altijd mooi om alle enthousiaste mensen te zien en spreken tijdens mijn tocht. Hoe moeilijk de beslissing ook is, dit is de enige juiste beslissing gezien de huidige situatie”.

 

Blijf fit en gezond

Hoewel de BMT niet zal plaatsvinden in 2020, daag ik alle deelnemers uit om op 11 oktober op de fiets te stappen vanuit hun eigen huis. Blijf fit en gezond en versterk je immuunsysteem door te bewegen en te sporten! Deel vervolgens een foto van jouw rit via social media en tag hierin de Bauke Mollema Tocht. Je maakt dan kans op een door mij gesigneerd item.”

Jansen Event-Sportmanagement zal vol energie werken richting de editie van de Bauke Mollema Tocht in 2021, waar alle in huidig ingeschreven deelnemers automatisch op de startlijst zullen staan.

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: