Image Alt

Toer ‘80

Compleet bestuur vergadert online

Dinsdag 16 maart heeft het complete bestuur opnieuw online vergaderd. Ondertussen de gewoonste zaak van de wereld om via Google Meet elkaar te treffen. Dit keer compleet, want tijdens de unieke online algemene voorjaarsledenvergadering van 9 maart is Arjan Kuiper gekozen als algemeen bestuurslid van Toer’80 en zijn de andere bestuursleden herkozen. Arjan volgt Gert-Jan Boekema op. Gert-Jan heeft zich jarenlang voor de vereniging ingezet en had zich niet opnieuw verkiesbaar gesteld. Namens de leden en bestuur bedanken wij Gert-Jan voor zijn inzet.

 

Arjan zal vanuit het bestuur het contactpersoon zijn voor de vrijwilligersgroep van onze vaste ATB route en de kledingcommissie. Wij wensen hem veel succes met dit takenpakket.

 

Uiteraard zijn de huidige corona maatregelen besproken en snakt het bestuur net als alle leden naar verlichting van de maatregelen. Het bestuur ziet mogelijkheden voor onze vereniging als de NOC*NSF/NTFU ruimte geeft om met 8 rijders of meer op pad te gaan. Het schema voor het wegseizoen ligt klaar. Dus als het mag, kunnen wij direct uit de startblokken. Daarnaast onderzoeken we nog creatieve mogelijkheden om voor de leden coronaproef activiteiten te organiseren.

Tot slot. Zoals is aangekondigd tijdens de voorjaarsledenvergadering stopt de penningmeester aan het eind van dit jaar. Het bestuur nodigt iedereen uit om na te denken over deze functie en zich verkiesbaar te stellen tijdens de najaarsvergadering op 16 november a.s. Wik je meer weten over de inhoud van de functie of tijdsbesteding, mail dan met Erik Klinkenberg (penningmeester @ toer80.nl). Hij kan je er alles over vertellen.

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: