Image Alt

Toer ‘80

Dinsdag 17 mei wielerkleding passessie

Dinsdag 17 mei is een passsessie voor de wielerkleding van Toer’80 in de Meet, Bellingwolde. Aanvang 19:30 uur tot 20:30 uur. De Toer’80 webshop van Kalas is open tot en met 31 mei. Begin augustus zal de kleding worden geleverd. Het wachtwoord voor de webshop is per email naar de leden verzonden.

Webshop voor wielerkleding

Onze wielervereniging Toer’80 uit Bellingwolde heeft eigen wielerkleding. Bedoelt voor een uniforme uitstraling en veiligheid. Wij zijn op de weg direct herkenbaar als groep wielrenners of ATB’ ers. Het zorgt uiteraard ook voor een groepsgevoel. Leden van Toer’80 zijn verplicht om een set wielerkleding aan te schaffen. Een set wielerkleding bestaat uit shirt en broek kort en lang. Dus minimaal 4 kledingstukken in totaal.

Doordat wij de wielerkleding op 2 momenten per jaar bestellen, is het mogelijk om voor een goede prijskwaliteit verhouding een wielerset aan te schaffen met een geheel eigen uitstraling. In het voorjaar en in het najaar is de webshop geopend. In verband met de Start2Bike activiteit hebben wij een aantal nieuwe leden gekregen. Wij willen hen de mogelijkheid bieden om nu de kleding te bestellen.

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: