Installatiebureau Mein aan de Stationsstraat 9 in Scheemda heeft sinds 2024 sportvoeding van U-Sport in het assortiment. Verschillende producten zijn ruim op voorraad, zoals reepjes, gels, eiwit poeder en Isotone sportdranken. 

Vrijdagavond 8 maart was de apotheose van een project dat in februari 2023 begon. Met een ‘opdracht’ van het bestuur ging de kleding – en sponsorcommissie aan de slag en uiteindelijk werd leverancier Kalas gekozen om samen een nieuw ontwerp te maken. In een afgeladen De Meet zaten leden en sponsors in spanning wat de avond zou gaan brengen.

 

Zaterdag 9 september organiseren we vanuit Toer’80 een BBQ tocht. We hebben een extra lange route op het programma gezet. De route gaat door Duitsland en is ongeveer 135km (begin- en eindpunt De Meet, starttijd 09:00 uur, BBQ rond 16.00 uur). Voor de toergroep is een route van 115km gemaakt.
Bij terugkomst in de Meet willen we de dag gezamenlijk afsluiten met een barbecue. Het zou ook leuk zijn als de partners aanwezig zijn in de Meet. Aanmelden is nodig en kan via de verzonden mail of een berichtje naar secretaris@toer80.nl
Voor de fietsers is er na de tocht gelegenheid om te douchen. Mocht je andere verplichtingen hebben op die dag, dan ben je uiteraard ook van harte welkom op de barbecue.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com