Image Alt

Toer ‘80

Fijne feestdagen

Dit jaar bestaat onze vereniging 40 jaar. Het jubileum jaar loopt op z’n eind. Wat hadden wij leuke activiteiten op het programma staan. Het begon allemaal met een prachtig feest in januari. Met een geweldige opkomst was dit een zeer geslaagde avond. Helaas is het daar ook bij gebleven.

In maart van dit jaar werd Nederland geconfronteerd met Corona. Als iemand had gezegd dat alles geannuleerd zou worden, had ik diegene voor gek verklaard. We zijn 10 maanden verder en nog steeds hebben wij te maken met de gevolgen van corona.

Gelukkig konden wij in de zomer met elkaar fietsen. Dan besef je weer hoe leuk dat is. Heerlijk fietsen en kletsen onderweg. Goede gesprekken of gewoon slap ouwehoeren. Je merkte dat iedereen weer zin had om samen te fietsen. Het was helaas van korte duur. Het winterseizoen was nog niet begonnen of weer werden er nieuwe maatregelen afgekondigd. Niks meer mogelijk. Dat zal ook nog wel even duren.

 

Licht in de tunnel

Gelukkig is er licht in de tunnel te zien. Een vaccin is goedgekeurd en in januari zal de eerste doelgroep worden ingeënt. Of wij vanaf het nieuwe seizoen direct weer van start mogen valt niet te voorspellen. Zodra dit kan, zullen wij natuurlijk direct iedereen informeren. Tot die tijd is het alleen óf in een heel klein groepje fietsen. Gelukkig kan dat prima met wielrennen of op de ATB. Regelmatig komen we elkaar onderweg tegen. Een praatje op 1,5 meter is dan gauw gemaakt.

 

Alle leuke activiteiten die wij dit jaar hadden gepland, schuiven wij door naar 2021. Wat in ’t vat zit verzuurd niet! De najaarvergadering is geannuleerd en het is ook allerminst zeker of de voorjaarvergadering doorgaat. Het bestuur is nog in overleg hoe wij dit gaan organiseren. Hierover worden de leden tijdig geïnformeerd.

Nieuwe leden

Dit jaar hebben wij verschillende nieuwe leden mogen begroeten. Welkom! Wij wilden graag voor de (nieuwe) leden in januari de webshop openen om iedereen in de gelegenheid te stellen om nieuwe kleding aan te schaffen. Met de huidige maatregelen is het organiseren van een passessie helaas niet mogelijk. Zeker voor de nieuwe leden is dat wel noodzakelijk. We zullen dit daarom met enkele weken opschuiven. Zodra er weer mogelijkheden zijn, laten we het jullie zo snel mogelijk per mail weten.

 

Fijne feestdagen

Kerst en oud en nieuw kan niet gevierd worden, zoals wij graag willen. Dat is ontzettend jammer. Echter, 2021 kan alleen maar beter worden. Het bestuur wenst iedereen hele fijne dagen en uiteraard een gezond 2021. Op naar nieuwe fietskilometers.

Tot gauw!

Lars Kiewiet

 

 

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: