Image Alt

Toer ‘80

In memoriam Theo Visser

Deze week ontvingen we van Corry het trieste bericht dat haar man Theo was overleden.

Theo is voor Toer ‘80 door de jaren heen van groot belang geweest. Hij is met zijn bedrijf Visser assurantiën en makelaardij al vanaf 1995 verbonden als sponsor van de club. Daarnaast deed hij allerlei dingen. Niets was te gek.

Onze gedachten gaan terug naar de vele keren dat hij als vrijwilliger als verkeersregelaar op de motor actief was tijdens onze Pannenkoekentochten. Hij reed niet alleen mee, maar regelde ook de andere motorrijders. De inzet van zijn geluidsauto bij tal van evenementen en het gebruik van de grote aanhanger met huif.

Toen we met de organisatie van de Pannenkoekentocht in de problemen kwamen qua locatie konden we een aantal jaren terecht in zijn locatie aan de Leidijksweg, de oude ADO fabriek. Tijdens een aantal verenigingsavonden in De Meet deed hij als geluidsman de techniek.

Daarnaast was hij in het dorp bij veel meer activiteiten betrokken. Wat me zo te binnen schiet de sinterklaasintochten, vrijwilliger bij de gymnastiekuitvoeringen, ploegwedstrijden met historische trekkers, optochten tijdens 5 mei. De kerstmarkten, versieringen in het dorp etc etc etc.

We verliezen met Theo een man met een groot hart als het gaat om activiteiten die de leefbaarheid in Bellingwolde vergrootten. We condoleren hierbij Corry en wensen haar, haar kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Theo bedankt voor alles wat je voor Toer ‘80 hebt betekend. We gaan je allemaal missen……

Namens Toer’80,

 

Bart Kruizinga

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: