Image Alt

Toer ‘80

nieuwe website van wielervereniging Toer'80

Nieuwe website live!

Nieuwe website van Fiets Toer Club Toer’80

1 oktober is de nieuwe website van Fiets Toer Club Toer’80 live gegaan. Tijdens de voorjaarsvergadering is voorgesteld om de website te vernieuwen en de leden hebben akkoord gegeven. Samen met enthousiaste vrijwilligers is de nieuwe website gerealiseerd met een moderne en frisse layout.

Geschikt voor mobiele telefoon

De website is geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Tegenwoordig worden websites steeds vaker bezocht met de mobiele telefoon of tablet. De nieuwe website past zich automatisch aan, aan de grootte van het scherm. Dus op een desktopcomputer met een groot scherm, ziet het er anders uit dan op een mobieltje. Als je onderweg snel wil zien wanneer de training begint en waar, kan dat dus nu ook op de mobiele telefoon.

 

Websitecommissie wielervereniging Toer’80

De website commissie / redactie probeert de website zo actueel mogelijk te houden. De livegang van de nieuwe website van Fiets Toer Club Toer’80 in oktober 2020, is midden in de wereldwijde coronapandemie. Deze ‘coronatijd’ geeft veel onzekerheid, of een activiteit wel of niet door mag gaan. Daarom is een actuele website erg belangrijk. Lees je iets of mis je informatie, laat het ons zo snel mogelijk weten en mail naar info@toer80.nl

 

Accent Interactive is de webbouwer

Via het netwerk van de websitecommissie is Accent Interactive uit Alphen aan de Rijn benaderd of zij het bouwen van website wilden verzorgen. De fysieke afstand tussen Bellingwolde en Alphen aan de Rijn is op de fiets 253 kilometer ver. De gemiddelde wielrenner van onze club doet daar net een werkdag over om er heen te fietsen. Accent Interactive is gevraagd om een moderne website voor Toer’80 te maken, die jaren mee kan en een frisse en strakke uitstraling heeft. Wat de commissie betreft is het gelukt! De commissie wil de bouwers bedanken voor het geduld. Want een vereniging met vrijwilligers is niet altijd bezig met strakke planningen en deadlines. Toch is de site per 1 oktober live gegaan.

 

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: