Image Alt

PreZero Grunnens Alternatief 2023

FTC Toer’80 wielervereniging organiseert op zondag 9 juli de jaarlijkse toertocht voor liefhebbers van wielrennen. Wij geven iedereen de gelegenheid om alleen of in groepsverband een georganiseerde tocht te rijden. De route is opgenomen in de NTFU jaarkalender en werkt met het scan to go principe van NTFU met voorinschrijvingen en dag inschrijvingen en verschillende tarieven. De vereniging conformeert zich aan de richtlijnen van de NTFU inzake organisatie van tochten. De toertocht wordt sinds 1996 georganiseerd en gaat door het schitterende Westerwolde en de uitgestrekte polders van het Oldambt.

 

PreZero uit Scheemda is ook deze editie de hoofdsponsor van het evenement.

 

Start zondag 9 juli vanaf 9:00 uur. Start locatie is in Scheemda, locatie Sporthal Eextahal. Wij bieden 2 verschillende afstanden.

 

Ga direct naar de inschrijfpagina van Fietssport

 

PreZero is een grondstoffenbedrijf met een duidelijk doel: het behoud van grondstoffen en de vermindering van de hoeveelheid afval die niet kan worden gerecycled. We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. De stip op de horizon is duidelijk: een duurzame toekomst.

Verder denken voor een duurzaam morgen

Bij PreZero doen we er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Met als doel: 100% recycling van afval. En om dat te bereiken hebben we alle hulp nodig. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. Zo kunnen we het steeds weer gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. En we adviseren bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.

De toertocht is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

         

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: