Image Alt

Toer ‘80

Toer 80 gaat weer op pad

Vanaf 19 mei worden de corona maatregelen versoepeld. Dit betekent dat wij weer met elkaar op pad kunnen!

Fietsen in een groep mag weer! Toer ’80 kiest ervoor om met maximaal 10 personen in 1 groep te fietsen, we houden 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers. Voor vertrek en bij terugkomst van een rit houden we onderling 1,5 meter afstand tot elkaar.

Ben jij of iemand uit je familie ziek of verkouden ? Blijf dan thuis. Je volgt de hygiëne voorschriften van het RIVM op.

Zoals gebruikelijk bij alle activiteiten; Clubkleding verplicht !

 

Toertochten op zaterdag:

Zaterdag 22 mei is de eerste toertocht, georganiseerd door de wegcommissie. In de maand mei zal de starttijd om 9.00 uur vanaf het sportveld in Blijham zijn. Vanaf het eerste weekend in juni starten we om 8.00 uur. In de agenda is het voorlopige programma opgenomen. We zijn op dit moment nog aan het inventariseren of we welkom zijn bij de horeca voor onze pauze.

 

Trainingen:

Vanaf woensdagavond 19 mei worden de woensdagavondtrainingen weer opgestart, op maandag 31 mei zal de eerste maandagavond intervaltraining gegeven worden. Zowel op de maandag- als woensdagavond is het vertrek om 18.45 uur vanaf het sportveld in Blijham.

 

Samen verantwoordelijk:

Wij kunnen alleen veilig fietsen als wij ons als individu goed houden aan de voorschriften. Het bestuur verwacht van alle deelnemers dat zij goed rekening houden met de spelregels die de NTFU/RIVM heeft opgesteld. https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1330/wat-betekenen-de-versoepelingen-voor-de-wielersport

Heerlijk om weer samen te kunnen rijden. Iedereen is van harte welkom. Tot snel op de fiets!

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: