Image Alt

Toer ‘80

Toer 80 weer de weg op

Vanaf 1 juli vervalt de 1,5-meter-regel voor sporters. Wij hoeven dan onderling geen afstand te houden. Fietsen in een groep mag dus. Daarmee vervalt het NTFU advies voor de groepsgrootte. Toer’80 kiest ervoor om met maximaal 15 personen in 1 groep te fietsen. We moeten nog wel steeds 1,5 meter afstand houden tot andere weggebruikers.

Zaterdag 4 juli eerste toertocht

In overleg met de wegcommissie heeft het bestuur besloten om 4 juli te beginnen. Wij vertrekken vanuit Blijham (parkeerplaats ASVB) om 9:00 uur. De basis- en middengroep rijdt 90 km en toergroep zal 70km gaan rijden. Het bestuur trakteert onderweg op koffie en gebak.

De spelregels per 1 juli

De 1,5-meter-regel tijdens het sporten vervalt. Tijdens clubritten of groepsritten hoef je onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden. Fietsen in een groep mag dus.

Je houdt onderweg wél 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers.

Voor vertrek en bij terugkomst van een rit onderling wél 1,5 meter afstand tot elkaar houden.

Ben jij of iemand uit je familie ziek of verkouden? Blijf dan thuis.

Je volgt de hygiënevoorschriften van het RIVM op.

Zoals gebruikelijk bij al onze activiteiten; clubkleding verplicht!

Samen verantwoordelijk

Wij kunnen alleen veilig fietsen als wij ons als individu goed houden aan de voorschriften. Het bestuur verwacht van alle deelnemers daar zij goed rekening houden met de spelregels die het RVIM heeft opgesteld.

Heerlijk om weer samen te kunnen rijden. Iedereen is van harte welkom. Na het weekend van 4 juli wordt het normale programma van onze wegseizoen weer volledig opgestart. De maandagavond interval training (vertrek sportpark Blijham) en de woensdagavond rondje rijden vanuit sportpark Blijham.

De basis- en middengroep rijdt twee zaterdagen 90 km (start om 9:00 uur) en daarna 120 km gaan rijden (start om 8:00 uur). De toergroep rijdt eerst twee x 70 km en daarna 90 km met dezelfde vertrektijden.

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: