Image Alt

Toer ‘80

Voorjaarsvergadering goed bezocht

Gisteren was in De Meet de voorjaarsvergadering 2023 van Toer ’80. Zo’n 50 leden vonden de weg naar Bellingwolde waar de agenda werd ‘afgewerkt.’ Naast de normale punten gaf vz Lars Kiewiet de visie van het bestuur voor de komende jaren. En er zit weer voldoende aan te komen. En hij presenteerde daarvoor een meerjarenvisie met meerjarenbegroting.

NIEUWE SPONSORPERIODE en KLEDING
De periode 2024 – 2028 staat er aan te komen. De sponsorcommissie is druk doende met de invulling van de sponsor-portefeuille. Er haken sponsors af, er komen nieuwe weer bij en de sponsorcommissie is hier en daar in vergaande besprekingen daarover verwikkeld. De verwachting is dat begin mei dat is afgerond en de kledingcommissie met het nieuwe ontwerp aan de slag kan. Dan zullen de onderhandelingen met de kledingleverancier worden gestart en volgens planning staat het najaar in het teken van kledingpassessies, bestellingen zodat begin 2024 de kledingpresentatie kan plaats vinden.

JUBILEUM
In 2025 bestaat de club 45 jaar en daar zal weer de nodige aandacht aan worden besteed. Welke activiteiten er precies worden ontplooid zit nog in de pijplijn.

JAARPROGRAMMA
Edwin presenteerde het jaarprogramma waar een aantal nieuwe initiatieven inzitten. O.a. twee ‘pannenkoekentochten’ waarbij we een ronde fietsen en bij fam. Conradi en Hemmen te gast zijn om nadien pannenkoeken te eten, de Ronde van Drenthe met startplek Borger en de VAM berg er in en in september de barbecue – klimtocht A31 en Hümmling. De laatstgenoemde starten we wat later, fietsen we wat verder. Kunnen we douchen bij De Meet en dan gezamenlijk barbecueën. Nadere info volgt natuurlijk op de site en in de agenda.

De plannen vielen goed bij de leden en dat laat zien dat Toer ’80 springlevend is.

WIELERREVUE
In ons land kennen we meerdere podia als het gaat om verslaglegging van fietstechniek, wielerflitsen en achtergronden van de wielersport. Eén daarvan is Wielerrevue met als Homebase Groningen. Het blad bestaat sinds 1977 en komt 8x per jaar uit. Beroemd zijn de seizoengidsen aan het begin van het jaar, de Tour de Francespecials en het eindejaar overzicht. Gericht en geënt dus op de wedstrijdsport. De hoofdredacteur Willem Sipkema was te gast en in een één – tweetje met Lars gaf hij ons een inzicht in zijn werk en visie op de wielersport. Hij bleef ook nog even hangen nadien en veel bilats volgden.

Al met al een prima avond. Op naar het seizoen!

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: