Image Alt

Toer ‘80

Vrijwilligersavond Toer’80

Het Toer’80 bestuur heeft op 24 november alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. De organisatie was wederom in goede handen bij Henk en Sabina Weeke en de voorzitter.

Alle vrijwilligers hebben veel betekenen voor onze vereniging. Het bestuur waardeert dit enorm. Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan en daarom organiseerdeen wij net als andere jaren een mooie avond om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Het was om meerdere redenen een unieke avond wandeling met de gids Jan Lantinga vanuit Smeerling op vrijdag 24 november 2023. Iedereen werd om 19:00 uur verwacht op het parkeerterrein tegen over Gasterij Natuurlijk Smeerling. Na een korte introductie van de voorzitter nam Jan als gids ons mee door het prachtige gebied rondom Smeerling. Op bijzondere plekken vertelde Jan ons over de uilen die ons land en dit gebied rijk zijn. Uiteindelijk was de regen en modder aanleiding om de wandeltocht in te korten en na een uurtje is de groep met 26 vrijwilligers naar Vlagtwedde gereden om bij Roegh de avond gezellig af te sluiten met een drankje en een borrelplankje. Rond 22:30 ging iedereen weer tevreden naar huis!

Namens de vrijwilligers, Bedankt Sabina en Henk Weeke!

Lid worden?

 

test

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen, stuur ons dan een email en wij reageren zo snel mogelijk.
    Of mail ons voor meer informatie: